Студенти спеціальностей 121 - Інженерія програмного забезпечення та 122 - Комп'ютерні науки відвідали офіс компанії ЕРАМ Україна у Дніпрі.

Студенти спеціальностей 121 - Інженерія програмного забезпечення та 122 - Комп'ютерні науки відвідали офіс компанії ЕРАМ Україна у Дніпрі. Екскурсія відбулась завдяки укладеному раніше меморандуму про співпрацю Університетом митної справи та фінансів з лідером української галузі інформаційних технологій.

Студенти мали можливість ознайомитись з принципами організації робочого процесу та дозвілля експертів EРAM. Протягом екскурсії Єгор Божок, керівник освітніх лабораторій ЕРАМ у Дніпрі, розповів про актуальні напрямки в галузі інформаційних технологій, вплив війни на галузь, стан та світові тенденції ІТ-ринку. Цікавою була інформація про можливості неформальної освіти, проходження практики та перспективи співпраці студентів з ЕРАМ.

Наприкінці екскурсії Юрій Мамієв, провідний спеціаліст з пошуку і залучення талантів в ЕРАМ, розповів студентам про необхідні гнучкі навички (або soft skills) і принципи пошуку роботи через LinkedIn.

Дякуємо команді ЕРАМ за організацію цікавого та корисного заходу та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.