ПРОЕКТ КАФЕДРИ ПУБЛІЧНОГО ТА ПРИВАТНОГО ПРАВА «ПРОФЕСІЙНІ ЮРИСТИ НАВЧАЮТЬ СТУДЕНТІВ» В РЕАЛІЗАЦІЇ

 

НА  СПЕЦІАЛЬНОСТІ 081 «ПРАВО» В УМСФ ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬ НЕ ТІЛЬКИ ВИКЛАДАЧІ, АЛЕ Й СУДДІ, ВІДОМІ АДВОКАТИ ТА ПРАКТИКУЮЧІ ЮРИСТИ!



На кафедрі  публічного та приватного для студентів навчальних груп П 20 1-4  ННІ права та міжнародно-правових відносин було проведено лекційне заняття з навчальної дисципліни «Адміністративний процес» суддею Дніпропетровського окружного адміністративного суд, доктором філософії Лілею БУКІНОЮ. Тема лекції «Судові витрати в адміністративному судочинстві України».

 

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Ліля БУКІНА провела лекцію спільно із в.о. завідувачки кафедри Тетяною МІНКОЮ. Лекція проводилася у форматі zoom-конференції. 

 

Під час лекції студенти не тільки ознайомилися із загальними положеннями процесуального законодавства, яке регулює судові витрати. Ліля БУКІНА поділилася своїм суддівським досвідом, розповіла про особливості обрахування судових витрат та подання їх до суду, розкрила багато дуже важливих аспектів справляння судового збору, звернула увагу на зміст судової практики та проблемні моменти, на які слід звертати увагу, визначаючи розмір судових витрат.  Студенти отримали практичні поради стосовно особливостей сплати судового збору, витрат на професійну правничу допомогу тощо. 

 

ХОЧЕШЬ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ПРАВО» !

 

Instagram: @law.umsf

Telegram: law_umsf           

Фейсбук: https://www.facebook.com/KafedraPublicAndPrivateLaw/

 

Наша адреса:

м. Дніпро, Крутогірний узвіз, 8, навчальний корпус №3

кім. 502-504