ПРАКТИЧНІ ПРАЦІВНИКИ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ КАФЕДРИ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА

24 березня 2023 року об 11.20, професором кафедри міжнародного права Легкою О.В. разом із адвокатом Анатоліяєм Задніпряним в системі Zoom було проведено лекційне заняття для студентів груп МП-19-1,2 із навчальної дисципліни «Міжнароднеприватне право» на тему «Зовнішньоекономічна діяльність». Під час лекційного заняття Анатолій Задніпряний освітив як теоретичні, так і практичніпитання зовнішньоекономічної діяльності та зовнішньоекономічних контрактів, визначив перспективні напрями розвитку зовнішньоекономічної діяльності в Україні, охарактеризував сучасну судову практику в сфері зовнішньоекономічних контрактів. Анатолій Задніпряний відповів на питання студентів. З метою візуалізації лекційного матеріалу використовувалась презентація на тему «Особливості зовнішньоекономічної діяльності».

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність А.Задніпряному за активну участь у забезпеченні освітнього процесу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)