Вітаємо аспірантку кафедри фінансів, банківської справи та страхування Олену Віліївну Сосєдку з нагородженням почесним знаком «За сприяння війську»!

За внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам ЗСУ, активну волонтерську діяльність Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний нагородив почесним знаком «За сприяння війську» співзасновницю Біржі Благодійності «ДоброДій» та співвласницю АТ «АКБ «КОНКОРД» Олену Сосєдку.

Ця відзнака за значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України та активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану. Такі нагороди сьогодні отримують справді непересічні особистості, котрі творять сучасну історію України.

«Біржа Благодійності «ДоброДій» виконала вже понад 250 запитів від військових підрозділів, придбали чимало БПЛА та іншої необхідної техніки для захисту України. Це велика честь допомагати своїй країні, і ми спрямовуємо на це всі наші можливості. Вдячна нашій команді, яка невтомно працює задля допомоги фронту та нашої Перемоги», – прокоментувала Олена Сосєдка.

АТ «АКБ «КОНКОРД»), ядро екосистеми Concord Fintech Solutions, за підсумками 2022 року сплатив понад 151 млн грн податків і зборів і перейшов до категорії великих платників податків. Крім того, за рік війни банк «КОНКОРД» спрямував 104 млн грн на благодійні проєкти, з яких понад 92 млн грн на підтримку ЗСУ. У деякі місяці на благодійність спрямовували до 50% прибутку. 

У 2022 році банк «КОНКОРД» профінансував виготовлення для Сил ТрО найбільшої партії українських  інноваційних інженерно-саперних систем ПК-8, а також допоміг придбати два українських БПЛА «Чаклун», а також «Кажан» та ін. 

У 2022 році банк «КОНКОРД» було включено до списку «25 провідних банків України під час війни» (Financial Club). У цьому рейтингу, складеному за понад 100 критеріями оцінювання, банк посів 15-е місце серед комерційних і державних банків.

Concord Fintech Solutions – перша в Україні відкрита фінтех-екосистема.