УКРАЇНА, АВСТРАЛІЯ ТА НОВА ЗЕЛАНДІЯ РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

16 березня 2023 р. студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» зустрілися із Його Високоповажністю Василем Мирошниченко Послом України в Австралії та Новій Зеландії. Під час зустрічі учасники дізналися про особливості дипломатичної співпраці та перспективи розвитку україно-австралійських та україно-новозеландських взаємовідносин. Його Високоповажність Василь Мирошниченко наголосив, що Австралія та Нова Зеландія активно підтримують Україну в її протистоянні з рф не тільки політично, а також й військово-технічною допомогою. Спікер висловив побажання та рекомендації майбутнім юристам-міжнародникам щодо: необхідності вивчення та вдосконалення знань з іноземних мов; активно приймати участь у суспільному житті; набувати досвід комунікації в різних секторах, зокрема, медійної роботи, економіки, законодавства, публічної та культурної дипломатії. 

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів за можливість взяти участь у заході та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)