ГРАНТОВА ПІДТРИМКА СТУДЕНТІВ!!!

Нашим студентам необхідна підтримка, запрошуємо студентів всіх спеціальностей.

Нещодавно  кафедра підприємництва та економіки підприємства УМСФ, Центр розвитку підприємництва УМСФ в особі Костянтина Степановича Жадька доєднався до старту нового грантового конкурсу «Мотивація нескорених» в межах соціального проєкту “Scholarship в Україні”.
Прес-конференцію можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/Ml419Ml7xG8.

Мета проєкту -  фінансово підтримати українських студентів під час війни, які незважаючи ні на що залишаються здобувати освіту у вітчизняних ЗВО.
Минулого конкурсу наша студентка 1го курсу виборала 1 місце та отримала грант.

В межах цьогорічного конкурсу діє 2 окремих гранти з різних тем загальним бюджетом  42 000 грн.
Для участі необхідно подати заявку на сторінці конкурсу та підготувати аналітичну роботу на запропоновану організаторами тему:

І грант - "Аналіз кейсів іноземних фінтех-компаній та обґрунтування їх застосування в Україні" – подати заявку на сторінці https://creditplus.ua/scholarship

ІІ грант - “Аналіз послуг вантажних перевезень в умовах воєнного стану. Ваші пропозиції щодо покращення” - подати заявку на сторінці https://gruzar.com.ua/grant

Результати та переможці минулого конкурсу “Scholarship в Україні” за посиланням https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/ . Захист робіт проходив онлайн. 

Дедлайн здачі – до 16 травня 2023 року

Для додаткової інформації звертатись за контактами:

тел.: + 380 93 495 34 10
        + 380 95 774 13 15