051 ЕКОНОМІКА ВІТАЄМО МАГІСТРІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ!

Щиро вітаємо магістрів за спеціальністю 051 Економіка із успішним захистом кваліфікаційних робіт! Неймовірно, але більшість магістрів захистили результати своїх досліджень на "відмінно". Цей результат став можливим через те, що ВСІ наші випускники працюють за обраним фахом: Черкаська митниця, Департамент соціального захисту населення ДОДА, Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків ДПС (м. Дніпро), підприємства, установи та організації різних форм власності.

Високу оцінку якості робіт відзначив голова ДЕК пан Юрій Петренко, заступник начальника Департаменту соціального захисту населення ДОДА.

Вдячні Центру фахової освіти АРМА Університету митної справи та фінансів, за долученість та цінні рекомендації щодо посилення професійних компетентностей, в особі пана Олега Журавльова, начальника Південно-східного міжрегіонального територіального управління Національного агенства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів та пані Олені Міроновій, завідувачці Сектору менеджменту активів Південно-східного міжрегіонального територіального управління Національного агенства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.