НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН ОТРИМАВ ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ НА ХІІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ"

Проведення Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» було заплановане на 22-24 березня, але у зв’язку з широкомасштабним вторгненням російської федерації на територію України терміни проведення заходу було перенесено. Виставка відбулася 23-25 листопада 2022 року в режимі онлайн. У заході прийняли участь 450 освітніх закладів різних рівнів з усієї України. На чолі із департаментом освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації участь у виставці взяли 49 закладів освіти від нашої області.

Оргкомітетом виставки для закладів загальної середньої освіти  проводився виставковий конкурс з 12 тематичних номінацій із нагородженням лідерів золотими, срібними та бронзовими медалями. В номінації "Міжнародне співробітництво як важлива складова інноваційного розвитку освіти і науки України" в.с.п. "Науковий ліцей міжнародних відносин ІІ-ІІІ ступенів" Університету митної справи та фінансів отримав золоту медаль.

Програмою виставки для учасників в онлайн режимі передбачалися конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи. 

Заклади освіти з кожної області до початку виставки направили на розгляд Оргкомітету конкурсні роботи. Експертна оцінка надісланих конкурсних робіт проведена науковцями й фахівцями наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти". Заклади-учасники виставки потрапили до офіційного каталогу виставки та були відзначені дипломами і почесними грамотами за активну участь у розбудові національної освіти й популяризацію освітніх, наукових та інноваційних досягнень.