«ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ТА УПРАВЛІНСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИМІРИ СЬОГОДЕННЯ: МОЛОДІЖНИЙ ПОГЛЯД»

05.11.2021 відбулася міжнародна науково-практична конференція «ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ТА УПРАВЛІНСЬКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВИМІРИ СЬОГОДЕННЯ: МОЛОДІЖНИЙ ПОГЛЯД»

На якій студенти спеціальності менеджмент приймали дуже активну участь. 

Модератором секції «Економіко-управлінські та комунікативні процеси в цифровому суспільстві» була доцент кафедри менеджменту ЗЕД, к.е.н., Коляда Світлана Петрівна.

Секція плідно праціювала 2,5 години поспіль, без перерви, учасники навіть не помітили, як плинув час! Було обговорено багато питань, серед яких: 

  • Організації комунікативного процесу за дистанційних умов праці (доповідач Виноградова Валерія М18-1)
  • Управління розвитком туристичних послуг в Україні в умовах цифровізації (доповідач Лугова Єдизавєта М20-4)
  • Застосування інструментів нейромаркетингу в сучасних організаціях (доповідач Скорупич Артем М20-2)
  • Діджиталізації HR–процесів у сучасних реаліях цифрового суспільства (доповідач Будзь Анастасія М20-2)

Надзвичайно приємно та цікаво було слухати доповідь чудовою англійською The influence of digital technologies on the management of modern organizations (доповідач Скорупич Артем М20-2)

У результаті активних дискусій, ми дійшли наступних висновків:

  1. Цифровізація усіх напрямів життя – це наше сьогодення. І в цьому процесі необхідно приймати активну участь, якщо не бажаєш залишитися на узбіччі.
  2. Проте, не дивлячись на переваги, навіть, у дистанційному навчанні, є певний недолік: брак соціалізації. Тому,  за можливості, бажано комбінувати online з  offline, задля підвищення результативності.
  3. Найбільша перевага сучасного життя – швидкість. У можливості пошуку, обробці інформації, прийнятті рішень.
  4. Найбільший недолік – стаємо більш незахищеними (це, звичайно, дискусійне твердження). Але те, що надзвичайна кількість приватної інформації накопичується на чужих серверах – і є певний ризик.
  5. HR-менеджменту доступно все більше новітніх програм для пошуку кандидатів на вакантні місця. Та значно спрощується процес навчання персоналу.
  6. У сучасних реаліях надзвичайна роль ЗМІ, які доповнилися активністю соцмереж. Саме тому необхідно мати і канали, які б слугували і розвитку державності.
  7. В управлінні організаціями доречно застосовувати діджитал-технології, засновані у тому числі на здобутках нейромаркетингу та нейрофізіології, але усе це має бути екологічно. 

 

У нас було гаряче та цікаво.

Тож, не стійте осторонь, долучайтесь до таких заходів та будьте в активній позиції!