Відкрита лекція заступника начальника Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровські області Ставенка Віталія Володимировича на тему: «Служба судової охорони – гарант безпеки правосуддя»

7 жовтня 2021 в лекційній залі (ауд. 306) навчального корпусу №3 для студентів бакалаврату та магістратури спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» ННІ права та міжнародно-правових відносин, в рамках реалізації Меморандуму про співробітництво, була проведена  відкрита лекція заступника начальника  Територіального управління  Служби судової охорони у Дніпропетровській області, полковника Служби судової охорони Ставенка Віталія Володимировича на тему : «Служба судової охорони – гарант безпеки правосуддя». 

Метою заходу є ознайомлення студентів з  основними напрямами  державної політики у сфері забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах. Під час лекції розкрито:

  • особливості статусу Служби судової охорони, як державного органу в системі правосуддя; 
  • особливості повноважень і  функцій територіальних управлінь Служби судової охорони, зокрема Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області;
  • особливості правового статусу та соціального захисту співробітників Служби судової охорони;
  • питання відбору кандидатів на службу, професійної підготовки та проходження служби у  Службі судової охорони.

Тематика та зміст відкритої лекції надала можливість студентам одержати вичерпні відомості для належного вибору своєї майбутньої професії.

Захід викликав велику зацікавленість та наприкінці - аплодисменти у слухачів, всі охочі мали можливість задати питання та отримали змістовні відповіді.

Дякуємо заступнику начальника Територіального управління  Служби судової охорони у Дніпропетровській області Ставенку Віталію Володимировичу за взаємодію, та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в освітній та науковій діяльності.