Угода між УМСФ та КАСУ (Казахстанско-американский свободный університет, Усть- Каменогорск) про стратегічне співробітництво

Вчора підписано угоду між УМСФ та КАСУ (Казахстанско-американский свободный університет, Усть- Каменогорск) про стратегічне співробітництво.

Договір ініційовано кафедрою психології та журналістики Факультету управління УМСФ, викладачі якої вже п’ять років поспіль працюють з одним з провідних вишів Казахстану. Предметом договору є спільна діяльність у сфері освіти, проведенні двосторонніх наукових досліджень, академічних обмінів та стажувань тощо. Наші науковці матимуть можливість не тільки спілкуватись та обмінюватись досвідом шляхом публікацій у наукових журналах КАСУ, а ще й розробляти відповідні навчальні програми з урахуванням передового американського досвіду.

Попереду цілком можливим є спільний обмін у сфері підвищення кваліфікації, стажування професорсько-викладацького складу, участі у комерційних міжнародних проектах (КАСУ є приватною структурою).

Цей договір є наступним кроком до поглиблення наукових досліджень з країною пострадянського простору, котра прагне долучитися до співтовариства суспільства сталого розвитку.