ПОТЕНЦІЙНІ АБІТУРІЄНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО» ЗАВЖДИ ВОЛОДІЮТЬ НАЙАКТУАЛЬНІШОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ!

В рамках профорієнтаційної роботи та підвищення рівня знань щодо інституційного будівництва та механізму Європейського Союзу серед молоді, 13 березня 2023 року доцентка кафедри міжнародного права Людмила Адашис провела лекцію-зустріч з учнями 10-11 класів Комунального закладу освіти ДМР «НВО № 136 класична гімназія ім. Кирила і Мефодія». Головна мета заходу полягала у необхідності сприяння подальшому усвідомленню здобувачами освіти європейських цінностей та українських пріоритетів сьогодення. Зважаючи на свою актуальність, запропонована Людмилою Адашис тема: «Європейський Союз: інституційна система та механізм взаємодії» викликала цікаву та жваву дискусію. Тож потенційні абітурієнти змогли підвищити свій рівень знань щодо Європейського Союзу, обговорити переваги спеціальності 293 «Міжнародне право» та свої перспективи вступу до Університету митної справи та фінансів.  

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право». Запрошуємо всіх бажаючих на профорієнтаційну екскурсію Університетом митної справи та фінансів.   

 

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)