Бойовий прапор легендарного підрозділу НГУ вручений кафедрі правоохоронної дяльності

11 січня 2023 року, під час візиту до ННІ права та міжнародно-правових відносин військовослужбовців Національної гвардії України, кафедрі правоохоронної діяльності  урочисто вручений бойовий прапор легендарного підрозділу «Дніпро-1». 

Прапор вручив  учасник бойових дій, професор кафедри правоохоронної діяльності, доктор юридичних наук, доцент Титаренко Олексій Олексійович, який з перших днів рашистської навали зі зброєю в руках відстоює незалежність і територіальну цілісність нашої держави, а раніше був учасником антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. 

Під час урочистостей присутні герої - захисники України поставили на прапорі свої особисті підписи.   

У заході брали участь директор ННІ права та міжнародно-правових віжносин Ліпинський В.В., завідувач кафедри правоохоронної діяльності Варава В.В.,  а також представники органу студенського самоврядування Саломатін Ярослав,  Пайос Аліса і Гребенькова Катерина.

Бойовий прапор розміщений у приміщенні кафедри правоохороної діяльності, як нагадування про всіх, хто віддав найцінніше – своє життя за волю України, а також викладачів і студенів ННІ та спеціальності «Правоохоронна діяльність»,  які за покликом серця одягли військову форму і зараз перебувають на фронті.