ВИБІР МАЙБУТНОЇ ПРОФЕСІЇ - ВИБІР ВІДПОВІДАЛЬНИЙ

Котова Олена Олександрівна 

випускниця УМСФ, 2014р., спеціальність «Облік і аудит»

директор Гарден центру торгівельного центру ТОВ  «Епіцентр К» м. Дніпро

 

Я – випускниця Університету митної справи та фінансів за спеціальністю «Облік та аудит» Котова Олена Олександрівна, і я цим пишаюся. Університет – це перша сходинка у формуванні справжньої особистості і я вдячна, що навчалася в УМСФ, адже високий рівень викладання і професійне відношення викладачів до своєї справи забезпечили мені ґрунтовні знання та зробили мене затребуваним фахівцем на ринку праці! 

Сьогодні я – директор Гарден центру торгівельного центру ТОВ  «Епіцентр К» м. Дніпро. Здобути таку відповідальну посаду мені допомогли знання з обліку господарських процесів, контролю за документацією, аналізу  фінансових потоків, аудиту та багатьох інших професійних дисциплін, яким навчали в Університеті на спеціальності «Облік і оподаткування».

Студентські роки залишилися однією з найяскравіших сторінок у моєму житті. Тут я знайшла друзів, навчилася долати труднощі, прислухатися до наставників, розвиватися і вдосконалюватися. Завдяки педагогічній майстерності викладачів кафедри обліку, аудиту, аналізу  і оподаткування, їх вмінню донести інформацію до студентів, ми отримали максимум від навчання. Найважливішим для мене є те, що наші викладачі є не лише фахівцями з високими науковими званнями і досягненнями, а й просто добрими та порядними українськими людьми. Цінний досвід, отриманий в університеті, став міцним фундаментом і допомогою для моєї професійної діяльності.

Я впевнена, що УМСФ –  це правильний вибір і крок до щасливого майбутнього! Тому дослухайтесь до моїх порад – ідіть навчатися до Університету митної справи та фінансів!!!!