Партнер і давній друг кафедри фінансів, банківської справи та страхування, член наглядової ради АТ АКБ «КОНКОРД» Міняйло Валентин Францевич

Партнер і давній друг кафедри фінансів, банківської справи та страхування, член наглядової ради АТ АКБ «КОНКОРД» Міняйло Валентин Францевич, приймав активну участь у підготовці дискусійної платформи «Економіка України після війни», яку організував Університет митної справи та фінансів 21.04.22. Керівник одного з самих високотехнологічних банків України присвятив доповідь сучасному стану електронної комерції в банках. Завдяки активній новаторській діяльності голови наглядової ради банку Сосєдки Олени Віліївни банк суттєво випереджає час за рівнем fintech, виграє престижні міжнародні конкурси, проводить різноманітні заходи з поширення сучасних банківських продуктів.

 Слід підкреслити, що провідні фахівці, керівники банку «КОНКОРД» часто розповідають студентами про новітні банківські продукти та перспективи розвитку галузі, є постійними учасниками науково-практичних конференцій, семінарів, засідань Регіонального центру інноваційного розвитку банківської системи України. Підготовлено багато цікавих публікацій, які можна знайти у науковому фаховому журналі університету «Науковий погляд: економіка та управління». Троє фахівців банку навчаються в нашій аспірантурі.

За підтримки Валентина Францевича на фінансовому факультеті університету організована тематична банківська аудиторія та триває робота щодо обладнання лабораторії «операційний день банку» для освоєння майбутніми банкірами сучасних програмних модулів проведення операцій та управління роботою банку. АТ АКБ «КОНКОРД» щорічно залучає студентів фінансового факультету для виробничої та переддипломної практики. Наші випускники із задоволенням успішно працюють у різних підрозділах банку.