КАРЄРНІ ЗДОБУТКИ ТА СПОГАДИ ПРО НАВЧАННЯ ВИПУСНИКІВ

КОРПАЧ ТЕТЯНА ВІКТОРІВНА

головний державний інспектор сектору

 з питань запобігання та протидії корупції

на Волинській митниці,

випускниця

Університету митної справи та фінансів 2016 р.,

спеціальність – «Облік і оподаткування»

 

На мою думку Університет митної справи та фінансів – це один із найкращих вищих навчальних закладів України. Обравши спеціальність «Облік і оподаткування» в Університеті, я здобула високоякісні професійні знання, які дозволили в подальшому працювати на митниці у різних сферах та будувати професійну кар’єру, займаючи такі відповідальні посади:

 

  • інспектор відділу бухгалтерського обліку та звітності;

 

-  інспектор відділу класифікації товарів;

 

- інспектор сектору митної статистики;

 

інспектор сектору контролю відділу організації роботи;

 

зараз - головний державний інспектор сектору з питань запобігання та протидії корупції на Волинській митниці.

 

Університет митної справи та фінансів - це рідна Альма матер, в якій пройшли найкращі мої роки. Приїхавши 17-річною дівчинкою у велике красиве місто Дніпро з волинського мальовничого села Доманове, в Університеті  я знайшла нових друзів, познайомилася з цікавими людьми та ніколи себе не почувала як в чужій стороні. Значним плюсом у навчанні є високий рівень та широкий спектр отриманих знань, що студенти здобувають у ході навчання, які стали міцним фундаментом в житті і кар’єрі. 

Я щиро дякую своїм викладачам, кафедрі обліку, аудиту, аналізу і оподаткування за ті знання, які вони мені дали. Завдяки їм я змогла досягнути в житті те, що маю на даний час. Саме тому я раджу вступати до Університету митної справи та фінансів, а саме на спеціальність «Облік і оподаткування».