Чупілко Тетяна Анатоліївна

Доцент кафедри – Чупілко Тетяна Анатоліївна

У 1983 році закінчила Дніпропетровський державний університет за спеціальністю «Механіка» ( з 2015 відповідає спеціальності «Прикладна математика»)

У 1991 році закінчила аспірантуру в НДІ Машиноведення АН СССР (м. Москва) за спеціальністю 01.02.04 – механіка твердого тіла.

Науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.23.17 – будівельна механіка присуджено у 1992 році. Тема дисертації «Розрахунок напружено-деформованого стану великогабаритних шин з урахуванням в’язкості та температури». Методи, що використовувалися: математичне моделювання властивостей матеріалів та конструкцій, варіаційні методи, що реалізуються за допомогою створеного комплексу програм.

У 1998 році присвоєно вчене звання доцента кафедри прикладної математики та обчислювальної техніки.

У 2022 році завершила навчання в Університеті митної справи та фінансів та здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр галузь знань “Інформаційні технології” спеціальність “Комп’ютерні науки”.

Дисципліни, що викладає: «Основи програмної інженерії», «Основи програмування», Технології обробки великих наборів даних, Вища математика, Теорія ймовірностей та математична статистика, Економіко-математичні методи та моделі: оптимізаційні методи, Економетрика, Інформаційні системи і технології в економіці підприємства, Інформаційні системи і технології в маркетингу.

Сфера наукових інтересів: математичне моделювання в економіці та техніці за допомогою комп’ютерних технологій, зокрема мов програмування.

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Профіль у Google Scholar

Організаційна робота:

З 2022 року куратор груп К22-1 та К22-2.


Керівник постійно діючого студентського наукового гуртка “Прикладна математика та інформаційні технології в економіці, управлінні та фінансах”.

Основні наукові та навчально-методичні праці

Сертифікати