Візит пана Джованні Кесслера

28 грудня Університет митної справи та фінансів навідали знаний італійський юрист, колишній прокурор управління по боротьбі з мафією Сицилії, член Міжнародної антикорупційної консультаційної ради (МАКР), яка діє під егідою Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні пан та журналіст пан Антоніо Джордано.

Пан Джованні ознайомився з можливостями Університету, провів зустріч зі студентами й викладачами Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин. Під час бесіди із студентами, пан Джованні був відкритим у наданні відповідей на різноманітні питання студентства та професорсько-викладацького складу УМСФ. Результатом бесіди став намір пана Джованні прийняти участь в освітньому процесі студентів ННІ в якості візитор-професора.

Під час зустрічі з керівництвом Університету пан Джованні узгодив подальші кроки майбутнього співробітництва у сфері академічних обмінів як серед студентів так і серед викладачів. Сторони обговорили актуальні питання боротьби з корупцією та інституційні складові проведення реформ у даній сфері.

https://youtu.be/29cAkkXZVl8