16 вересня 2022 року відбулись офіційні урочистості посвят першокурсників факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів.

Понад 300 студентів поповнили факультетську родину за спеціальностями:
"Економіка",
«Філологія»,
«Маркетинг»,
«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність",
«Соціальне забезпечення»,
«Міжнародні економічні відносини »,
«Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

На офіційній церемонії привітали першокурсників зі вступом до Університету митної справи та фінансів академік Академії політичних наук України, ректор Дмитро Бочаров, голова Вченої ради Університету, заслужений діяч науки і техніки України, Почесний громадянин м. Дніпра, професор, державний радник митної служби України третього рангу, перший проректор Віктор Ченцов, проректор з навчальної роботи Євген Гармаш, декан факультету Вікторія Даценко, представники Української православної церкви, стейкголдери факультету.

Перший проректор Віктор Ченцов вручив пам’ятні календарі Університету митної справи та фінансів першокурсникам, які отримали найвищі бали при вступі в Університет.

Вітаємо першокурсників факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин зі вступом до Університету митної справи та фінансів! Бажаємо успіхів у навчанні, міцного здоров’я і нехай вдача завжди супроводжує вас на шляху до знань!