Центром профільної освіти проведено курси підготовки до складання магістерського комплексного тесту для вступу на здобуття освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Право».

 З 4 липня  по  2 серпня 2022 року Центром профільної світи Університету митної справи та фінансів проведено навчання слухачів на курсах підготовки до складання магістерського комплексного тесту для вступу на здобуття освітнього ступеня «магістр» спеціальності «Право».   

   Під час навчання слухачі опанували наступні дисципліни: адміністративне право України; кримінальне право України; кримінальне процесуальне право України; цивільне право України; цивільне процесуальне право України; конституційне право України; міжнародне публічне право; міжнародний захист прав людини. Для підготовки до складання магістерського комплексного тесту   по закінченню курсів учасники отримали відповідні учбові матеріали в електронному вигляді.

    Щиро бажаємо слухачам, які прийняли учать у навчанні з підготовки до складання магістерського комплексного тесту успіхів під час складання основної сесії при вступі для майбутніх магістрів за спеціальністю «Право» та чекаємо їх в Університеті митної справи та фінансів!