Можливість викладання в Шмальгальденському Університі для викладачів

Шмалькальденський університет прикладних наук пропонує можливість очних гостьових лекцій в університеті-партнері протягом зимового семестру 2022 року. У рамках програми DAAD HAW. International, що фінансується Федеральним міністерством освіти та досліджень (BMBF), ми можемо фінансувати два перебування по два місяці кожне, а також одне перебування на один місяць. Якщо ви зацікавлені у читанні лекцій тут, у Шмалькальдені, будь ласка, звертайтесь до Відділу міжнародних зв’язків для уточнення інформації.

Основні моменти:

Фінансування включає наступні послуги, передбачені грантовими угодами:

- Допомога на проживання: 2300 євро на місяць

- Страхування за єдиною ставкою: 35 євро на місяць

- Грант на мобільність: 700 євро (виплата одноразова)

Призначення стипендії пов’язане з такими вимогами:

- Проведення щонайменше однієї англомовної лекції на місяць обсягом 45 навчальних годин на одному або між факультетами та/або в «Міжнародній школі». Іспити повинні бути проведені в кінці перебування та присуджувати 1 кредитний бал (ECTS) за 10 годин викладання.

- Зобов'язання викладати на місці протягом усього періоду гостьової професури.

- Участь у заходах з координації, комунікації та оцінки протягом та після періоду фінансування.

- Присуджується виключно професорам або дослідникам на порівнянних посадах в університетах-партнерах.

- На період фінансування не можна отримувати додаткове фінансування з інших стипендій (заборона подвійного фінансування).

Будь ласка, зверніть увагу, що все ваше перебування має відбутися у 2022 році. Оскільки проект завершується наприкінці року, перебування довше грудня не фінансуватиметься.

У вашій заявці має бути вказано бажану тривалість вашого перебування та додайте резюме, а також проект навчального плану, який показує, що ви можете відповідати вищезазначеним критеріям, а також відповідати призначеному лекційному навантаженню. Будь ласка, надішліть свою заявку пані Хесс
(Ms. Heß) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 15 серпня 2022 року.