Вітаємо випускників факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин з отриманням дипломів бакалаврів!

Попри всі складнощі, які створила війна, 256 випускників урочисто отримали дипломи у стінах рідного університету! Дипломи вручали в.о.голови ГУ ДПС в Дніпропетровській області Валерій Юрійович Леонов, заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Станіславович Підлубний, начальник управління персоналу, діловодства та контролю департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Тетяна Іванівна Чоботар, керівник і організатор проекту "Scholarship в Україні" Юлія Валуєва, заступник начальника управління – начальник відділу науки, вищої освіти та атестаційної експертизи Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Миколай Володимирович Кравченко.
Приємно, що разом з дипломами випускники одразу ж отримали пропозиції з працевлаштування.
Подарунком від факультету були привітання від директора Дому органної та камерної музики Антона Чернети. А Високопреосвященніший Владико Симеон надав своє благословення новоспеченим бакалаврам!
У добру путь, випускники! Залишайтеся найкреативнішими та рішучими, чуйними та впевненими! Крокуйте тільки вперед! Та завжди пам'ятайте: вас завжди раді бачити на рідному факультеті!!!