13-14 ЛИПНЯ 2022р. ВІДБУВСЯ ВЕБІНАР-ПРАКТИКУМ за темою: «ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ – СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ТА ПРОФЕСІЯ (ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА)»

ФОРМА ПРОВЕДЕННЯ: дистанційна (zoom конференція).
СПІКЕРИ КОМУНІКАТИВНОГО ЗАХОДУ: студенти 1 курсу та 2 курсу спеціальності 262 «ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ».
Під час роботи вебінару-практикуму 15 студентами було представлено презентації. Здобувачі освіти показали високий рівень підготовки до інтерактивного-комунікативного заходу, представили цікаві й креативні презентації професій та посад, які вони планують обійняти після отримання диплома за спеціальністю 262 «ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ».
Студенти виявили зацікавленість до тематики вебінару-практикуму, активно обговорювали види правоохоронної діяльності, кваліфікаційні та інші вимоги до кандидатів на певні посади в судових та правоохоронних органах й особливості проходження служби. Висловили свої думки, щодо професій та посад, які для них відкрились під час підготовки до вебінару-практикуму та його проведення.
Інтерактивний комунікативний захід був цікавим та корисним, оскільки не лише поглибив теоретичні знання й розширив кругозор здобувачів освіти, а й допоміг у визначенні пріоритетів на короткочасну та більш віддалену перспективи, як у розумінні специфіки та зміцненні мотивації майбутньої професійної діяльності, так і у визначенні пріоритетів під час обрання дисциплін вільного вибору у період навчання в Університеті.
Вебінар-практикум організовано та проведено доцентом кафедри правоохоронної діяльності ННІ права та міжнародно-правових відносин Коросташовою І.М. в рамках навчальної (ознайомчої) та навчальної практики студентів 1-го та 2-го курсу спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність».
ОБИРАЙ ЯКІСНУ ТА СУЧАСНУ ОСВІТУ - ВСТУПАЙ НА
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 262 «ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ»!

Програма вебінару